keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Reikä mahassa

Sain tikit mahasta pois viime perjantaina. Ihana tunne, hetken. Alin haava on sopivasti maha makkaran huipulla, joutuu melkoisen venytyksen kohteeksi ja paukahti sitten auki kokonaan. Mitään sieltä ei vuoda ja sisäosat ovat kiinni siististi niin, ettei sieltä mikään suolenpätkä lerpata pihalle, mutta iho on auki. Ihastuttava 2 x 2 cm reikä mollottaa mahassa. Ohjeena huuhtele ja tuuleta, kiinni sitä ei voi enää uudelleenkaan tikata. Siitä jää ehkä keskimääräistä pahemman näköinen arpi, mutta eipä kait haittaa, kun en ole bikinien ostoa vielä suunnitellut muutenkaan. Reikä toistaiseksi pitää minut vielä erossa hikijumpasta, kuntosalista ja uimahallista, ettei se pääse pahemmaksi repsahtamaan.

Syöminen on edelleen todella hankalaa. Peukalon paksuinen vatsalaukkuni kerää ilmakuplia ja kun nielaisen, jotain ilmakuplat aiheuttava koliikkimaista kipua joka suupalalla. Saan väännellä ja käännellä itseäni outoihin asentoihin, että saan sen kuplan sieltä kulkemaan. Täytyy hommata Cuplatonia ilmakuplia pilkkomaan ja annostus on sama, kun vauvoilla? :o)

Vaatteista alkaa pikkuhiljaa huomata painonlaskun. Yhdet farkut on jo auttamatta liian isot ja toiset jotka vielä pari kuukautta sitten vedin jalkaani sohvalla maaten ja makkaroitani sisään vetäen, ovat nyt nekin jo melkoiset lökäpöksyt. Yhtään vaatekappaletta en salli itseni ostaa ennen, kun painoa on pudonnut vähintään 20 kiloa, siihen asti mennään näillä, missä entisen takapuolen kohdalla on hyvin tilaa.

2 kommenttia:

  1. Mulle ei tehty leikkausta, mutta vielä haluan seurata sinun menestysmatkaasi normaalikiloihin. Onnea ja menestystä kaikessa.
    t. pirmeli Turuust

    VastaaPoista
  2. Kurkistelemassa ensimmäistä kertaa.
    Paljon onnea matkallesi!

    VastaaPoista