keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Leipuri Hiiva, hän asuu kumputiellä!

Sunnuntaina alkoi ensin kielessä tuntua oudolta. Maanantaina koko kieli oli kauttaaltaan peittynyt valkoisella peitteellä. Hirvittävä näky! Samaan aikaan alkoi oirehtia alakerta, naiset you know.. Eihän siinä auttanut, kun soittaa sairaalaan tiedustelua, että kuuluuko tämä asiaan vai mitä? Selvisi, että ovat tiputtaneet minuun leikkauksen yhteydessä melkoisen satsin antibioottia, joten sehän selvitti mistä on kyse. Leipuri Hiiva oli tullut oikein urakalla visiitille. Lääkärissä käynnillä selvisi, että hiiva oli pesiytynyt oikein nieluun saakka ja sain taas jatketta reseptipinolle.

Vointi on nyt oikein hyvä. Evään nauttiminen on todella haastavaa hommaa. Sitä menee todella niin vähän. Jollain ilveellä pitäisi kalorimäärää saada hilattua vähän ylemmäksi. Koskaan ennen en ole tämän ”ongelman” eteen joutunut. Ei kait auta, kun lähteä suklaavanukkasta ja kermavaahtoa ostamaan! Pari viikkoa vielä niin voin siirtyä ns. kunnon ruokaan, joten sitten ei tuon kalorimäärän saaminen kasaan luulisi olevan vaikeaa. Tai ei kait siihen desiin paljon sittenkään mahdu :o)!

5 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että leikkaus onnistui ja heti lähtee paino huimaan laskuun! :D

    VastaaPoista
  2. Tylsää tuo hiivajuttu, mutta onneksi pikkujuttu isojen rinnalla. Ihan uskomatonta tuo, että tulee kylläiseksi noin pienestä. Kiva, että voit kuitenkin hyvin!

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että menee hyvin toimenpiteen jälkeen. Itse harkitsen samaa kun kaikki muu on jo käyty läpi heikoin tuloksin. En vaan oikein tiedä kuka pääkaupunkiseudulla tekisi leikkauksia yksityisesti.

    VastaaPoista
  4. Hei Anonyyni!

    Pääkaupunkiseudulla ei kait vielä leikata yksityisesti. Itse kävin Turussa Pulssissa.

    VastaaPoista