tiistai 16. kesäkuuta 2009

Hyvää Juhannusta!

Viimeinen sairaslomaviikko on käynnissä ja juhannuksen jälkeen on paluu töihin edessä. Ihan kiva, tämä kotona olo alkaa jo kyllästyttää, sääkin on ollut ihan esteristä. Tänään painellaan ipanoiden kanssa maalle juhannusta valmistelemaan. Edessä olisi suuri juhannushaaste: mitä syödä ja juoda? Olen jo maistellut ”kiinteitä” ruokia ja saalis on ollut aika laimea. Kerralla pystyn syömään esim. puolikkaan paahtoleivän tai yhden uuden perunan (pienen) tai ruokalusikallisen makaronilaatikkoa. Nakki tai makkara ei tule kysymykseenkään, oksettaa ajatuskin jauhetuista nahkoista ja kaikesta kammottavasta, mitä makkaraan on tungettu, Super yök. Kokoliha ei uppoa, kanan kanssa taitaa olla sama homma. Hyvä vaihtoehto taitaa olla soijanugetit (siis yksi nugetti) ja uusi peruna. Juomista voi siiderit ja kaljat rajata pois vaihtoehdoista, hiilihappoa ei suositella, ehkä saatan maistella vähän viiniä, mutta perinteistä pänikkää ei tarvitse hommata.

Kävin vaatekaupoissa pyörimässä. Mahtavaa! Ei tarvinnutkaan enää sovittaa isojen tyttöjen vetimiä vaan ihan normiosaston vaatteet menivät päälle, jopa koko L. En ostanut vielä, paitsi vähän alusvaatteita, pitää vähän hepenillä itseään hemmotella vai mitä? Hyvää juhannusta kaikille ja älkää vetäkö makkarasta övereitä :o) !

2 kommenttia:

  1. Hienosti on alkanut sulla paino pudota! Tsemppiä jatkoonkin ja hauskaa juhannusta soijanuggetista huolimatta ;)

    VastaaPoista
  2. Tuntuu ihan uskomattomalta, että se ruuan määrä voi olla noin pieni! Oikein hyvää ruokahalua sille pienelle masulle ja hauskaa juhannusta sulle!

    VastaaPoista