tiistai 28. huhtikuuta 2009

MySkinnyJeans!

Pahoitteluni, otsikolla ei välttämättä ole mitään tekemistä kirjoituksen kanssa. Huomaan olevani niin turhamainen, että haluan testata otsikon vaikutusta blogini lukijamäärään.
Toisaalta otsikko pistää myös ajattelemaan ulkonäön merkitystä. Mahtavan puheenaiheen tästä antoi meille brittien talenttiohjelmaan osallistunut Susan Boyle. (huom. tätä myös googletetaan paljon). Erittäin taviksen näköinen nainen kävi laulaa luikauttamassa itsensä supertähdeksi ja lyömällä kaikki ällikällä enkelin äänellään.
Liian helposti oletetaan ulkonäön ja lahjojen kulkevan käsi kädessä. Ei voi olla kaunista lauluääntä, jos on ns.ruma? Ei voi olla ahkera, jos on lihava? Näistä ennakkoluuloista on tuhat esimerkkiä. Itse hyvinkin tavallisena pullukkana kuulun varmaan koulukunnan: ei voi olla älykäs, jos on jumalaisen kaunis- kannattajiin. Ja väärässä olen tässäkin.
Törmäsin kaukosäädinsurffailullani ”mielenkiintoiseen” ohjelmaan, jossa kysyttiin: Olisitko mieluummin köyhä ja laiha vai rikas ja lihava? Naiset vastasivat pääsääntöisesti köyhä ja laiha, miehistä pieni enemmistö taipui olemaan rikas ja lihava. Onko olemassa sellaista ryhmää, kuin rikas ja lihava? Rahalla saa vatsalaukun pienennykset, rintojen korjaukset, vatsanahan kiristykset, kasvojen kohotukset, personal trainerit ja kokit. Missä ovat raharikkaat ja kuuluisat? Näyttäkää minulle ne rumat ja lihavat. Okei Donald Trumpin tukkaa ei lasketa, mutta ei siellä lihavaa vaimoa käsipuolessa kuljeteta.
Takaisin omaan matkaani, pienin hiiriaskelin, mutta edistystäkin tapahtuu. Muutaman päivän osa ”nutraamiseni” on tuottanut lievää tulosta ja painonpäivityksen voi kurkata sivusta. Tästä eteenpäin kohti SkinnyJeanssia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti