sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

2 kuukautta post-op tai 2 month surgiversary!

Niin kuin se alan sivustoilla ilmoitetaan. Kaksi kuukautta on nyt mennyt ja painoa lähtenyt yhteensä 21 kiloa! Aika huimaa. Paino alkaa nyt kasilla, viimeksi olen painanut näin ”vähän” kymmenen vuotta sitten. Olemme mieheni kanssa kuvanneet minusta todella karmeita kokovartalokuvia aina kuukauden välein ja ensimmäiset ovat ennen leikkausta viimeisimmät nyt 2 M post-op, niistä eron kyllä huomaa. Sorry, eivät ole julkaisukelpoisia. Kasvot on kaventunut huimasti, persuu ja maha on pienentynyt roimasti. Jouduin käymään vaateostoksilla, kaapista ei yksinkertaisesti enää löytynyt mitään päälle pantavaa, kun kaikki housut (yksiä pienimpiä farkkuja lukuun ottamatta) ovat auttamatta liian isoja. Painelin vanhasta tottumuksesta sinne isojen tyttöjen osastolle. Hah! Jopa Great Girlssin pienimmät (44) farkut olivat liian isot. Lököttivät reisistä ja takapuolesta, kun kotona hiihdeltävät yöpaidan housut. Sitten vaan rohkeasti ”tavisten” osastolle, josta löysinkin oikein napakat farkut (koko 44, mutta hei tavisten osastolta!) Löysin paidankin normaaliosastolta koko on 40–42, halleluja!

Reikä mahassa on kokonaan umpeutunut, joten talviturkki on uiden heitetty. Viikko olisi vielä lomaa jäljellä ja se on hermoja repivää hommaa yhden teinin ja yhden uhma-ikäisen kanssa, kun miehellä ei ole lomaa. Miten ne jaksaa tapella koko ajan? Elokuun alusta kutsuu kuntosali ja uimahalli. Mies on lupautunut kuntosalille mukaan. Ruokamäärät eivät ole juurikaan suurentuneet, mutta pieniin annoksiin on nyt jotenkin tottunut. Tulee otettua jo automaattisesti pienempiä määriä lautaselle, eikä enää syö silmillään.

1 kommentti:

  1. Hei, sä oot niiiiiiiin mun idoli :)
    Mä meen leikkaukseen 17.9 ja sä oot kaikinpuolin niin samanlainen ja lähtökokokin täsmää, et mä otan sut mun motivaattorix :)

    Kiitos kun olet tehnyt blogin

    Nanna

    VastaaPoista