maanantai 11. toukokuuta 2009

ENE

Viikko takana, kaksi edessä, hengissä ollaan. Ensimmäiset kolme päivää olivat melkoista horkkaa. Pyörrytti, kauhea nälkä, pissatti, pinnaa kiristi. Neljäntenä päivänä pyörrytys hävisi, mutta kolme muuta oiretta seuraavat mukana edelleen. Nutrilett on vaihtunut Nutrifastiin, koska se on selkeästi paremman makuista. Tai voisiko sanoa, että siinä ei ole niin paljoa makua, ei maistu juuri millekään, joten menee paremmin alas. Arkipäivät menevät helpommin, viikonloppuna vaadittiin todellista itsekuria kieltäytyä äitienpäivänä herkuista. En sortunut kertaakaan! Lenkilläkin on tullut käytyä, vitamiinia syötyä ja kaikki on tehty juuri niin, kuin tohtori on määrännyt. Ensimmäisen viikon saavutus -2,5 kg! Ei paha. Ainakaan ne eivät tule koskaan enää takaisin. Samalla tahdilla laihtuisi kuukaudessa kymmenen kiloa, kelpaa minulle.

3 kommenttia:

  1. Samassa veneessä ollaan, leikkaus 25.5.09, ene-dieetti on niin vaikeaa, mieliteot jyllää koko ajan mielessä. Juominen on hankalaa, ei janota, tai sitten pissaa koko yön, jos juo paljon. Haluaisin seurata sinun vaiheitasi ja voi kertoa omistani.t. pt

    VastaaPoista
  2. Kiva Pirjo, kun kirjoitit! Sinullakin on leikkaus tosi lähellä ja varmaan jo jännittää?
    Miten on ENE:ily mennyt?

    VastaaPoista
  3. Hei! Eneily meni hyvin loppujen lopuksi -15 kg. Mutta pettymys tuli leikkaussalissa, ei voitu tehdä ohitusta, jotain vikaa maksassa. Täällä nyt odotan tuomiota ja onko päätös lopullinen, muuten en kyllä kiloistani pääse. Kaikkea hyvää sinulle pudotuksessa.

    VastaaPoista